Chang thai massage tantra massage helsingborg

chang thai massage tantra massage helsingborg

Vi säljer presentkort, Alltid en uppskattad present! Man varvar ner och glömmer stressrelaterade problem. Målet är att du bara ska njuta och efter hand lära dig att flytta energierna uppåt längs olika chakras (energi-centra) till allt högre nivåer. Låt vår erfarna och kunniga personal ta hand om Er för en stund av total avkoppling från vardagens stress. Tantrai Massagen kommer att få dig att känna som om du är i trans där kroppsliga begränsningar upplöses, tiden försvinner, bekymmer och problem inte längre känns så allvarliga eller glöms bort helt. Att lära sig uppskatta och njuta av beröringen med alla sina sinnen. Bor du långt från Helsingborg tar vi betalt för körning och bensin. Unna dig själv en avkopplande massage och en skön stund hos mig i min salong i Adolfsberg/Helsingborg. chang thai massage tantra massage helsingborg

Videos

Kamasutra - The Hardcore Complete Story. chang thai massage tantra massage helsingborg

Chang thai massage tantra massage helsingborg - Kohchang

Thai massage 400 kr 250 kr Olje massage 400 kr 250 kr Axlar, nacke - 250. Kom in och få en skönt svalkande och avkopplande massage. Hos mig i salongen. Ring gärna och boka tid så att du är säker på att få din massage.

Thai massage: Chang thai massage tantra massage helsingborg

Unna dig själv en avkopplande massage och en skön stund hos mig i min salong i Adolfsberg/. De De, thai Massage - Karl X Gustavsgatan 33, 254. Helsingborg, Sweden - Rated 5 based on 4 Reviews Tarpanee är en otroligt duktig massör som bemöter.

De De: Chang thai massage tantra massage helsingborg

Då huden är ett oerhört känsligt organ, chang thai massage tantra massage helsingborg kan man genom beröring komma i kontakt med sina djupaste känslor. Ta en titt på det vi erbjuder och ring eller maila oss för en bokning eller drop. Vi överlever utan denna närhet, men utan beröring har kroppen svårare att läka då oxytocin lindrar smärta och hjälper till i läkning samt stärker immunförsvaret.

Om chang thai massage tantra massage helsingborg

Visa alla inlägg av chang thai massage tantra massage helsingborg →

En Kommentar på “Chang thai massage tantra massage helsingborg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *